Ismét bevásárolt a MicroStrategy

2021. június 21. 16:39 - CoinVilág

A MicroStrategy 13 005db bitcoint vásárolt, mondta Michael Saylor a cég vezérigazgatója, egy mai tweetjében. Ennek eredményeként a cég már több mint 105 000 BTC-vel rendelkezik. 

A MicroStrategy legutóbb februárban jelentett be nagyobb volumenű bitcoin vásárlást, amikor a vállalat körülbelül 19 452db bitcoint vásárolt, mintegy 1,026 milliárd dollár értékben, amely bitcoinonként átlagosan 52 765 dolláros árat jelent, beleértve minden plussz költséget

 

A MicroStrategy tavaly augusztusban kezdett bitcoin vásárlásba és azóta folyamatosan vásárolnak, amennyiben az árszint kedvező számukra.

Lájkoljátok a CoinVilág Facebook oldalát is, hogy ne maradjatok le a friss kripto hírekről!

FIGYELEM: Ez a cikk tájékoztató jellegű és semmilyen formában NEM pénzügyi tanácsadás! A CoinVilág NEM befektetési tanácsadó, ezen az oldalon megjelenő tartalmak csupán tájékoztatás és vélemény közlés céljából jöttek létre!

 

Szólj hozzá!
Címkék: Hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://coinvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr7316600466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása