Steve Cohen amerikai milliárdos jobban meg szeretné ismerni a kriptovalutákat.

2021. június 23. 13:00 - CoinVilág

A híres amerikai befektetési alap kezelő Steve Cohen azt nyilatkozta, hogy nem akar lemaradni olyan pénzeszközökről, melyek szerinte óriási potenciállal rendelkezik.

 

 

A Fortune jelentése szerint Cohen 2018-ban lépett be a kriptovaluták világába, amikor a Cohen a Private Ventures befektetett az Autonomous Partnersbe, egy olyan befektetési alapba, amely a kriptovalutákra és a digitális pénzeszközökre összpontosít.

A Point72(Cohen cége) 22,1 milliárd dollár értékű kezelt pénzeszközzel rendelkezik, amelynek 11 irodája van szerte a világon.

Forrás: dailyhodl 

Lájkoljátok a CoinVilág Facebook oldalát is, hogy ne maradjatok le a friss kripto hírekről!

FIGYELEM: Ez a cikk tájékoztató jellegű és semmilyen formában NEM pénzügyi tanácsadás! A CoinVilág NEM befektetési tanácsadó, ezen az oldalon megjelenő tartalmak csupán tájékoztatás és vélemény közlés céljából jöttek létre!

Szólj hozzá!
Címkék: Hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://coinvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr4916602112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása