Robert Kiyosaki: Soha nem látott gazdasági összeomlás jöhet

2021. június 25. 08:00 - CoinVilág

Robert Kiyosaki, a „Gazdag papa, szegény papa” című könyv bestseller szerzője azt állítja, hogy  a világtörténelem legnagyobb összeomlása jöhet. Arra is számít, hogy a bitcoin árfolyama a 24 000 dolláros szintre csökken.

Könyve már több mint hat éve szerepel a New York Times bestseller listáján. A könyvből több mint 32 millió példányt adtak el, 51 nyelven, több mint 109 országban.

A híres szerző és befektető, Robert Kiyosaki azt jósolja, hogy a világ történelmének legnagyobb összeomlása már úton van.

Tweetjében elmondta:  „A világtörténelem legnagyobb buboréka egyre csak nagyobb. A világtörténelem legnagyobb összeomlása közeleg. Ezért még több aranyat és ezüstöt vásárolok. Várom, hogy a bitcoin 24 ezer dollárra csökkenjen. A legjobb alkalom a meggazdagodásra az, amikor minden összeomlik.”

 

Robert Kiyosakinak is az egyik kedvenc befektetése a bitcoin, ugyanis elmondása szerint minden jobb annál, amely a romlott, hagyományos pénzügyi rendszeren kívül van. Mindig elmondja, hogy az egyik legnagyobb érv a bitcoin mellett, hogy csak 21 millió darab van belőle és soha nem lesz több. Ezzel szemben a bankok annyi pénzt nyomtathatnak, amennyit csak nem szégyellnek, ezzel is rontva a pénz vásárlóerejét.

 Lájkoljátok a CoinVilág Facebook oldalát is, hogy ne maradjatok le a friss kripto hírekről!

FIGYELEM: Ez a cikk tájékoztató jellegű és semmilyen formában NEM pénzügyi tanácsadás! A CoinVilág NEM befektetési tanácsadó, ezen az oldalon megjelenő tartalmak csupán tájékoztatás és vélemény közlés céljából jöttek létre!

5 komment
Címkék: Hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://coinvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr2716603706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

antiindex 2021.06.25. 20:25:17

Miért jönne? A bitcoin egy részben értelmes, funkcióval rendelkező piramisjáték. De piramisjáték miatt sem lesz gazdasági összeomlás. A bankrendszer, a vállalatok nem kötődnek hozzá. Sok hülye ember esetleg elveszt egy cosmó pénzt, kevesen meggazdagodnak. De ettől nem lesz gazdasági összeomlás. Sőt, sokan vissza fognak térni a szokásos részvényekhez, több befektetés lesz a tényleges termelésbe.

Visceroid 2021.06.25. 20:31:21

Mondja már meg nekem valaki, hogy a BTC miért piramisjáték? Ennyi erővel bármely állam pénze is az, mert Orbán is annyi forintot nyomtat amennyit akar, teszi is. Ti azt nem értitek, hogy van egy olyan rendszer, aminek nincs konkrét főnöke, tudom ez új nektek, mert ti nem élhettek vezető nélkül. Itt ugye inkább a "bizánci generálisok problémája" érvényesül, tehát ha valaki megszerzi 50%+1-et, akkor ő irányít, viszont a BTC is pl már akkorára nőtt, hogy nehéz technológiailag bedönteni a rendszert. Ami a problémája az inkább a kora. A BTC nagyon öreg és nagyon elavult, ezért is csökken az ára. De nem piramisjáték, bár ezt az istenként tisztelt vezetők korában tudom, hogy nehéz felfogni.

Visceroid 2021.06.25. 20:39:57

Illetve ha a BTC piramisjáték, akkor az egész nyugati gazdaság az. Tehát ez olyan, mintha azt mondanád, hogy mivel Bill Gatesnek meg Jeff Bezosnak vagy akár Mészáros Lőrincnek több pénze van mint neked, ezért nem érdekel sem a dollár, sem a forint, inkább maradjunk a barternél, mert az a régi jó, bevált módszer.

Muhammad Balfas 2021.06.26. 16:04:10

Az összeomlás egy új világrend záloga is egyben, ahogy a hanyatló Róma felbomlása után is történt. A mostani világrend végső fázisába lépett, amelyet a fokozódó hedonizálás és a deviáns szubkultúrák(homoszexuálisok, LMBTQxyz+^^ˇ=)(}{°~~~~ˇˇˇmozgalom ) előretörése jelez.
süti beállítások módosítása