Kriptovaluta ökoszisztéma kiépítését tervezi a Visa

2021. július 08. 08:00 - CoinVilág

Vasant Prabhu, a Visa pénzügyi igazgatója nemrég a kriptovalutákról nyilatkozott.

Vasant Prabhu, a Visa pénzügyi igazgatója nemrég azt mondta, hogy a globális hitelkártya behemót „ökoszisztémát” hoz létre a kriptovaluták használhatóbbá tételéhez - írja a CNBC

Noha a volatilitás továbbra is probléma, Prabhu azt állította, hogy az emberek elkezdték használni a digitális eszközöket olyan dolgokhoz, amelyeket általában fiat devizákkal vásárolnak. 2021 első hat hónapjában a Visa kártyák több milliárd dollár értékű kripto tranzakciókat rögzítettek.

Amint arról az U.Today beszámolt, a Visa vezérigazgatója, Al Kelly azt jósolta még márciusban, hogy a kripto hihetetlenül mainstream lesz. Eközben a Mastercard vezérigazgatója, Ajay Banga évek óta kritikusan viszonyult a Bitcoinhoz, előnyben részesítve a jegybanki digitális devizákat.

A Business Insider szerint a Visa több mint 50 céggel kíván partnerséget kötni, hogy az ügyfelek zökkenőmentesen költhessenek digitális valutákat nagyjából 70 millió kereskedőnél világszerte.

Forrás: utoday

Lájkoljátok a CoinVilág Facebook oldalát is, hogy ne maradjatok le a friss kripto hírekről!

FIGYELEM: Ez a cikk tájékoztató jellegű és semmilyen formában NEM pénzügyi tanácsadás! A CoinVilág NEM befektetési tanácsadó, ezen az oldalon megjelenő tartalmak csupán tájékoztatás és vélemény közlés céljából jöttek létre!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://coinvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr3816615528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása