Ez vár az NFT-kre

2021. július 27. 08:00 - CoinVilág

Mike Novogratz nagy jövőt jósol az NFT-knek. Híres befektető és a kriptovaluták támogatója , a Galaxy Digital alap vezérigazgatója szerint fényes jövő áll az NFT-k előtt.

Híres befektető és a kriptovaluták támogatója, a Galaxy Digital alap vezérigazgatója, Mike Novogratz úgy véli, hogy nagy jövő vár az NFT-kre (nem helyettesíthető tokenekre), mivel arra számít, hogy a jövőben minden iparágba megjelennek majd.

A Next with Novo nemrégiben megjelent epizódjában Novogratz megosztott egy nemrég tartott előadást Devang Thakkar a Christie's Art + Tech csúcstalálkozóról, ahol a Bitcoin, az Ethereum és az altcoinok kiemelkedő támogatója osztotta meg véleményét az NFT ipar jövőjéről.

A Novogratz, a Bitcoin korai intézményi befektetője és az Ethereum legkorábbi Wall Street-i befektetője arra számít, hogy az NFT-k (nem helyettesíthető tokenek) gyarapodnak majd, mivel minden iparág elkezdi használni ezt a technológiát közösségteremtéshez, növekedéshez és nyereséghez.

Példaként Novogratz megemlítette azokat az egészségügyi nyilvántartásokat, amelyek hamarosan NFT-k lesznek. Ide sorolta még a divatmárkákat, a zeneipart,valamint a "kreatív" ipart is. Elkezdik majd szép lassan használni ezt az új technológiát is.

Forrás: utoday

Lájkoljátok a CoinVilág Facebook oldalát is, hogy ne maradjatok le a friss kripto hírekről!

FIGYELEM: Ez a cikk tájékoztató jellegű és semmilyen formában NEM pénzügyi tanácsadás! A CoinVilág NEM befektetési tanácsadó, ezen az oldalon megjelenő tartalmak csupán tájékoztatás és vélemény közlés céljából jöttek létre!

Szólj hozzá!
Címkék: Hírek NFT Novogratz

A bejegyzés trackback címe:

https://coinvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr3816637600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása