Szárnyal a Cardano, ismét zöldben zárhat a Bitcoin

2021. augusztus 23. 10:33 - CoinVilág

A Bitcoin 50 000 dollár fölé emelkedett, míg a Cardano új csúcsot ért el.

A Bitcoin (BTC) május 15 óta először nézte meg újra az 50 000 dolláros szintet,  2:41-kor (UTC) a Bitstamp tőzsdén. A CoinMarketCap adatai szerint a legnagyobb kriptovaluta piaci kapitalizációja  most közelebb került az 1 billió dolláros szinthez, jelenleg 943 milliárd dollárnál jár.

 A Bitcoin jó úton halad, hogy két  egymást követő hónapját is zöldben zárja, miután júniusban 28 000 dollárra süllyedt és onnan sikerült feltörnie. Ezzel együtt a zászlóshajó  22 százalékos távolságra van attól, hogy elérje jelenlegi mindenkori csúcsát, 64 804 dollárt, ami azt jelenti, hogy a kriptovaluta egyelőre egy technikai medvepiacon marad.

 Cardano újabb csúcsot ért el

Míg a Bitcoin viszonylag gyorsan visszaállította az 50 000 dolláros szintet, a Cardano (ADA) most ellopja a reflektorfényt, ugyanis újabb rekordot ért el, 2,85 dollárt.

Amint arról a CoinVilág beszámolt, a Cardano szeptember 12-én élesíti az okos szerződéseket, amelyről úgy tartják, hogy ez a fő katalizátora a szárnyalásának.

Forrás: Utoday


Lájkoljátok a CoinVilág Facebook oldalát is, hogy ne maradjatok le a friss kripto hírekről!

FIGYELEM: Ez a cikk tájékoztató jellegű és semmilyen formában NEM pénzügyi tanácsadás! A CoinVilág NEM befektetési tanácsadó, ezen az oldalon megjelenő tartalmak csupán tájékoztatás és vélemény közlés céljából jöttek létre!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://coinvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr3516667840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bafana 2021.08.24. 10:05:36

A nemrégen még huhogók és kárörvendők most lapulnak, mint fekália a gazban.
süti beállítások módosítása