A Coinbase nagy bejelentése

2021. június 24. 13:00 - CoinVilág

A Coinbase évek óta reklámozza a Japán piacra történő belépését és most komoly lépéseket is tett az ügy érdekében.

 

A Nasdaq által jegyzett tőzsde leányvállalata június 18-án regisztrált az Országos Pénzügyi Ügynökségnél (Financial Services Agency, FSA).A lépés megnyitja az utat a Coinbase számára, hogy megkezdje az öt fő kriptovaluta értékesítését, beleértve a bitcoint és az ethert. 

Japán szigorú kriptovaluta szabályozási rendszere nem mentes a megtérülésektől, ugyanis ez az egyik legnagyobb kereskedési régió a világon, és potenciálisan jövedelmező vállalkozás azok számára, akik elég bátrak ahhoz, hogy belevágjanak.

A Coinbase évek óta reklámozza a Japán piacra történő belépését, és végül elkezdett komoly lépéseket is tenni azáltal, hogy tavaly az ország fővárosában, Tokióban állásokat hirdetett több pozícióra is. 2020 márciusában a Coinbase már csatlakozott az FSA által jóváhagyott önszabályozó szervezethez, a Japan Virtual Currency Exchange Association-hoz.

Forrás: Coindesk

Lájkoljátok a CoinVilág Facebook oldalát is, hogy ne maradjatok le a friss kripto hírekről!

FIGYELEM: Ez a cikk tájékoztató jellegű és semmilyen formában NEM pénzügyi tanácsadás! A CoinVilág NEM befektetési tanácsadó, ezen az oldalon megjelenő tartalmak csupán tájékoztatás és vélemény közlés céljából jöttek létre!

Szólj hozzá!
Címkék: Hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://coinvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr4816603290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása