Megállapodott a kriptotőzsde és a Major League Baseball

2021. június 24. 08:00 - CoinVilág

Az FTX egy hongkongi székhelyű kriptotőzsde, amellyel ötéves megállapodást kötött a Major League Baseballal (MLB), derül ki a Sports Business Journal június 23-i beszámolójából.

Ez az első partnerség az FTX kriptotőzsde és a profi sportliga között. Az FTX vezérigazgatója, Sam Bankman-Fried azt mondta, hogy ez a megállapodás jó irányba viheti a tőzsde imidzsét.

 A milliárdos hozzátette, hogy ez a megállapodás arra is rámutat, hogy ugyan a kriptopiac jelenleg lejtmenetben van, azonban egyértelműen kijelenthetjük, hogy "itt van, hogy maradjon".

Ezt megelőzően a tőzsde 135 millió dollárért vásárolt névelhelyezési jogokat a Miami Heat arénájába. Ezenkívül 210 millió dollárért megszerezte az észak-amerikai esport óriás Team SoloMid (TSM) elnevezési jogait is.

 Összességében az FTX fél éven belül mára több mint 350 millió dollárt költött szponzori megállapodásokra. Amint arról a U.Today beszámolt, az FTX Miami irodát is kíván nyitni annak érdekében, hogy bővítse jelenlétét az Egyesült Államokban.

Forrás: utoday

Lájkoljátok a CoinVilág Facebook oldalát is, hogy ne maradjatok le a friss kripto hírekről!

FIGYELEM: Ez a cikk tájékoztató jellegű és semmilyen formában NEM pénzügyi tanácsadás! A CoinVilág NEM befektetési tanácsadó, ezen az oldalon megjelenő tartalmak csupán tájékoztatás és vélemény közlés céljából jöttek létre!

Szólj hozzá!
Címkék: Hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://coinvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr1516602586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása