Brazíliában debütált Latin-Amerika első Bitcoin ETF-je

2021. június 28. 08:00 - CoinVilág

Múlt héten debütált Latin-Amerikában az első Bitcoin ETF a brazíliai tőzsdén. A QR Capital által bemutatott ETF célja, hogy egyszerűsítse az intézmények és vállalatok Bitcoin kitettségét.

Az ETF-et a brazil szabályozók engedélyezték, és jelenleg a QBTC11 tickerrel kereskedik. A QR Capital célkitűzés, hogy az intézmények Bitcoin hozzáférése egyszerűvé váljon. Egyébként ez a Bitcoin ETF termék tavaly márciusban már  megkapta a jóváhagyást a Brazil Securities and Exchange Commission részéről.

A QR Capital vezérigazgatója, Fernando Carvalho szerint termékük úttörő szerepet játszik majd abban, hogy a vállalatok hogyan viszonyulnak a kriptovaluta befektetésekhez a jövőben.

Forrás: bitcoin.com

Lájkoljátok a CoinVilág Facebook oldalát is, hogy ne maradjatok le a friss kripto hírekről!

FIGYELEM: Ez a cikk tájékoztató jellegű és semmilyen formában NEM pénzügyi tanácsadás! A CoinVilág NEM befektetési tanácsadó, ezen az oldalon megjelenő tartalmak csupán tájékoztatás és vélemény közlés céljából jöttek létre!

Szólj hozzá!
Címkék: Hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://coinvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr5916605828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása