Fontos kriptós esemény közeleg júliusban

2021. június 29. 08:00 - CoinVilág

Elon Musk elfogadta a Twitter CEO Jack Dorsey meghívását, hogy megvitassák a Bitcoin adoptációját és a nyílt forráskódú fejlesztését.

Annak ellenére, hogy elvesztette tekintélyét a kripto közösségben, a Tesla vezérigazgatója, Elon Musk továbbra is posztol kriptoval kapcsolatos bejegyzéseket. Azonban a Twitter vezérigazgatója, Jack Dorsey megosztotta a „The B Word” névre keresztelt közelgő eseményt a twitteren, Musk pedig részt vehet az eseményen és jobban megismerheti a Bitcoint. Az esemény célja, hogy segítse az intézményeket abban, hogy jobban megértsék, hogyan és miért lenne érdemes elfogadniuk a Bitcoint.

Az esemény július 21-én veszi kezdetét és több olyan nagy jelentőségű intézmény az ötletgazdája, mint például a Square, a Paradigm és az ARK invest. A legfontosabb előadók között szerepel Cathie Wood, az ARK Invest vezérigazgatója, a már korábban is említett Jack Dorsey, valamint  Adam Back, a Blockstream vezérigazgatója.

Az elmúlt hónapokban nyilvánvaló volt, hogy Elon Muskot félretájékoztatták a Bitcoinról és annak  energiafelhasználásáról. Musk kritikusan állítja, hogy ártalmas a környezetre. Kijelentette, hogy azután lehet ismét bitcoinnal Teslát vásárolni ha sikerül zöldebbé tenni a működését és a bányászatát. Ezzel szemben Jack Dorsey a megújuló energia adoptáció kulcsfontosságú komponenseként tekint a Bitcoinra.


Forrás: CryptoNewsFlash

Lájkoljátok a CoinVilág Facebook oldalát is, hogy ne maradjatok le a friss kripto hírekről!

FIGYELEM: Ez a cikk tájékoztató jellegű és semmilyen formában NEM pénzügyi tanácsadás! A CoinVilág NEM befektetési tanácsadó, ezen az oldalon megjelenő tartalmak csupán tájékoztatás és vélemény közlés céljából jöttek létre!

Szólj hozzá!
Címkék: Hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://coinvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr616605942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása