Egy mexikói milliárdos nagy dobásra készül

2021. június 30. 08:00 - CoinVilág

Ricardo Salinas Pliego, a világ 166. leggazdagabb embere elmondta, hogy azon dolgozik, hogy bankja Mexikóban elsőként fogadja el a legnagyobb kriptovalutát a Bitcoint.

A mexikói milliárdos azt mondta: „Én és a bankom (Banco Azteca) azon dolgozunk, hogy Mexikóban elsőként fogadjuk el a Bitcoint.”A videót melyben Salinas beszélt a bitcoinról még maga Anthony Pompliano neves befektető és  köztudott bitcoin szószóló is megosztotta a Twitteren. 

A videóban kifejti Salinas, hogyan vált szemtanújává első kézből egy hiperinflációnak, valamint azt is elmondja, hogy miért gondolja azt, hogy a „fiat” valuta a valódi csalás.Azt is elmagyarázza, hogy miért alkalmazná a kriptovalutát bármely más pénzeszköz helyett.

Salinas a Grupo Salinasnak az alapítója és elnöke. Számos projektbe fektetett már Salinas, többek között pénzügyi szolgáltatásokba, telekommunikációs cégekbe stb. A Forbes nettó vagyonát 15,8 milliárd dollárra teszi. 

Forrás: yahoo finance

Lájkoljátok a CoinVilág Facebook oldalát is, hogy ne maradjatok le a friss kripto hírekről!

FIGYELEM: Ez a cikk tájékoztató jellegű és semmilyen formában NEM pénzügyi tanácsadás! A CoinVilág NEM befektetési tanácsadó, ezen az oldalon megjelenő tartalmak csupán tájékoztatás és vélemény közlés céljából jöttek létre!

Szólj hozzá!
Címkék: Hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://coinvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr3616607072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása