A Crypto.com megállapodott az F1-el

2021. július 01. 13:00 - CoinVilág

A Crypto.com márkaneve a pálya mentén minden F1 versenyen jelen lesz a 2021-es szezon hátralévő részében.

A Crypto.com a Forma-1-el való partnersége révén kiterjesztette a sport szponzorációját. A hongkongi székhelyű tőzsde az F1 új "Sprint" formátumának a partnere lett a keddi közleményük alapján. A Crypto.com márkaneve a pálya mentén minden F1 versenyen jelen lesz a 2021-es szezon hátralévő részében.A partnerség július 17-én veszi kezdetét .

A partnerség elősegíti a Crypto.com jelenlétét a nagyobb sporteseményeken. A tőzsde támogatta többek között az olasz futball májusi Coppa Italia döntőjét is. Ezenkívül márciusban megállapodást írtak alá a Nemzeti Jégkorong Liga csapatával, a Montreal Canadienss-el.

Forrás: Coindesk

 Lájkoljátok a CoinVilág Facebook oldalát is, hogy ne maradjatok le a friss kripto hírekről!

FIGYELEM: Ez a cikk tájékoztató jellegű és semmilyen formában NEM pénzügyi tanácsadás! A CoinVilág NEM befektetési tanácsadó, ezen az oldalon megjelenő tartalmak csupán tájékoztatás és vélemény közlés céljából jöttek létre!

Szólj hozzá!
Címkék: Hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://coinvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr5816608936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása