Kevesebben keresnek rá a "crypto" szóra az USA-ban

2021. július 02. 08:00 - CoinVilág

Az Arbor Data Science adatai alapján az Egyesült Államokban továbbra is zuhannak a „crypto” kifejezéshez kapcsolódó keresési tevékenységek. Vajon ez változtat-e a kriptopénzek fundamentumán?

Az Arbor Data Science adatai alapján az Egyesült Államokban továbbra is zuhannak a „crypto” kifejezéshez kapcsolódó keresési tevékenységek. Eközben az olyan alternatívák, mint a „vételi opció” és a „bull spread”, egyre népszerűbbek, ami azt jelenti, hogy a befektetői kockázatvállalási hajlandóság továbbra is magas.

A fent említettek alapján a „kriptopénz mánia” május 9-én tetőzött, mielőtt egy a kriptopénz piacon hatalmas korrekció következett be a Tesla miatt, amely felfüggesztette a Bitcoin fizetéseket. Erre rátett egy lapáttal  Kína bejelentése, amely szerint kitiltja a bitcoin bányászokat az országból.

Véleményem szerint azonban még mindig egy "bika piacban" vagyunk. Ez a jelenlegi állapot csak egy medvés trend. A kriptopiac fundementuma bizakodásra ad okot. Elég ha csak a Bitcoint,Ethereumot vagy a Cardanot vesszük alapul.

Forrás: utoday

Lájkoljátok a CoinVilág Facebook oldalát is, hogy ne maradjatok le a friss kripto hírekről!

FIGYELEM: Ez a cikk tájékoztató jellegű és semmilyen formában NEM pénzügyi tanácsadás! A CoinVilág NEM befektetési tanácsadó, ezen az oldalon megjelenő tartalmak csupán tájékoztatás és vélemény közlés céljából jöttek létre!

Szólj hozzá!
Címkék: Hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://coinvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr4016610430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása