Elképesztő terveket közölt a Cardano Foundation

2021. július 07. 08:00 - CoinVilág

A Cardano Foundation közölte céljait az elkövetkező 5 évre.

A közelmúltban tartott előadásában Frederik Gregaard, a Cardano Alapítvány vezérigazgatója megosztott néhány olyan célt, amelyek a következő öt évben terveznek megvalósítani.A Cardano Foundation stratégiája szerint, akár már három Fortune 500-as vállalat is tarthatja és használhatja 2024-re az ADA-t, a Cardano blokklánc tokenjét.

További célok közé tartozik az on-chain tevékenység sokszínűségének növelése, további három white papert publikálni, valamint a wallet-ok növekedésének elősegítése kap majd nagyobb hangsúlyt. 2026-ra, amikor végre elérkezik a Voltaire korszak, a Cardano önfenntartó rendszerré válik, amelyet teljes egészében a felhasználók fognak irányítani.

A proof of stake alapú blokklánc olyan szolgáltatáscsomagot tervez kifejleszteni, amely nagyjából 1 milliárd felhasználó számára lesz elérhető. Ezenkívül 2026-ra 10 Fortune 500-as vállalat a cél, hogy ADA-t is tartson.

Ha rövid távú célokról van szó, a Cardano Foundation azt tervezi, hogy 2022-re növeli az interoperabilitást nagyjából, mintegy  50 bankkal.

 

Tesla és a Cardano

Jelenleg a Tesla és a Square az egyetlen Fortune 500 vállalat, amelynek mérlegében szerepel a Bitcoin. Legfrissebb szabályozási irataik szerint, egyikük sem rendelkezik altcoinokkal.

Amint arról az U.Today beszámolt, a Cardano Foundation azt állította, hogy a blokklánc tökéletesen illeszkedik a Tesla számára, a környezetbarát proof of stake mechanizmusa miatt.

Elon Musk, a Tesla vezérigazgatója soha nem említette közvetlenül Cardanot, de azt mondta, hogy más kriptovaluta projektek nem érdeklik, mivel nem rendelkeznek mémekkel.

Forrás: utoday

Lájkoljátok a CoinVilág Facebook oldalát is, hogy ne maradjatok le a friss kripto hírekről!

FIGYELEM: Ez a cikk tájékoztató jellegű és semmilyen formában NEM pénzügyi tanácsadás! A CoinVilág NEM befektetési tanácsadó, ezen az oldalon megjelenő tartalmak csupán tájékoztatás és vélemény közlés céljából jöttek létre!

Szólj hozzá!
Címkék: Hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://coinvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr9216614548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása