Giorgio Chiellini az olasz válogatott kapitánya kiadta első NFT gyűjteményét

2021. július 12. 08:00 - CoinVilág

Giorgio Chiellini az olasz labdarúgó válogatott csapatkapitánya vadonatúj, NFT gyűjteményt indított útjára. A gyűjtemény a kapitány „gladiátoros szellemét” tükrözi.

Az egyedülálló NFT a The Gladiator címmel jelent meg amelyen  Chiellini, ősi római jelmezben látható. A The Gladiator legnagyobb ajánlattevője megkapja a lehetőséget, hogy találkozzon Chiellinivel, plusz az egyik meccsen viselt mezét is megkapja, amelyet maga a játékos írt alá. Ezenkívül két jegyet kap, hogy láthassák a kapitány játékát, akár a válogatottba, akár klubjába, a Juventusba. A cikk írásakor a Blockasseten a legmagasabb (és egyetlen) ajánlat 965 dollár volt.

A Blockasset a licitálás kizárólagos házigazdája és nem csak Chiellini gyűjteményének ad otthont. Chiellini jelenlegi klubja, a Juventus, szintén NFT gyűjteményt indított a platformmon.

Lájkoljátok a CoinVilág Facebook oldalát is, hogy ne maradjatok le a friss kripto hírekről!

FIGYELEM: Ez a cikk tájékoztató jellegű és semmilyen formában NEM pénzügyi tanácsadás! A CoinVilág NEM befektetési tanácsadó, ezen az oldalon megjelenő tartalmak csupán tájékoztatás és vélemény közlés céljából jöttek létre!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://coinvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr1616624270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása