Szigorít a Uniswap

2021. július 28. 08:00 - CoinVilág

Az Uniswap Labs korlátozza egyes tokenek hozzáférését. A szoftverfejlesztő stúdió döntése meghozatalakor "fejlődő szabályozási környezetre" hivatkozott.

Az Uniswap Labs korlátozza egyes tokenekhez való hozzáférést, beleértve a tokenizált állományokat és az általa támogatott protokoll interfészen lévő származékokat - közölte a szoftverfejlesztő stúdió pénteken közzétett blogjában.

 A hír napokkal azután érkezett, hogy az amerikai szabályozók bejelentették, hogy egyre inkább megvizsgálják az ilyen típusú termékeket. A Uniswap „fejlõdõ szabályozási környezetre" hivatkozott döntése magyarázataként. "Összhangban a DeFi más felületei által tett lépésekkel, úgy döntöttünk, hogy korlátozzuk bizonyos tokenek hozzáférését" - áll a blog bejegyzésükben.

Más kripto vállalatok az elmúlt hetekben hasonlóan törölték tokenizált részvénytermékeiket, köztük a Binance is. A centralizált Binance-től eltérően azonban a Uniswap csak a saját felületén keresztül korlátozza a hozzáférést. A felhasználók továbbra is hozzáférhetnek ezekhez a tokenekhez az őket támogató decentralizált pénzügyi (DeFi) platform más portáljain keresztül.

Gary Gensler, az Értékpapír- és Tőzsdei Bizottság (SEC) elnöke kedden az Amerikai Ügyvédi Kamara előtt tartott beszédében kijelentette, hogy mind a centralizált, mind a decentralizált platformon lévő részvény tokenteket be kell jegyezni a szabályozónál.

Forrás: Coindesk

Lájkoljátok a CoinVilág Facebook oldalát is, hogy ne maradjatok le a friss kripto hírekről!

FIGYELEM: Ez a cikk tájékoztató jellegű és semmilyen formában NEM pénzügyi tanácsadás! A CoinVilág NEM befektetési tanácsadó, ezen az oldalon megjelenő tartalmak csupán tájékoztatás és vélemény közlés céljából jöttek létre!

Szólj hozzá!
Címkék: Hírek SEC Uniswap

A bejegyzés trackback címe:

https://coinvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr3816637622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása