A Cardano alapítója ezt üzente

2021. július 29. 08:00 - CoinVilág

A Cardano alapítója megígéri, hogy a következő két hónap „szórakoztató” lesz

Hoskinson arra számít, hogy Cardano gyűlölői sok „indulatot” és „dührohamot” fognak tapasztalni a jövőben. Hoskonsin még a hónap elején azokat a kritikusokat is lecsitította, akik egy régi tweetre hivatkozva bírálták a projektet, mivel az nem tudta betartani az ütemtervet.

A tweet, amely ilyen heves reakciókat váltott ki az IOHK főnökéből, arra ösztönözte az embereket, hogy egy újabb fogadást indítsanak a népszerű Polymarket kriptovaluta fogadási platformon.

Azok, akik biztosak abban, hogy Hoskinson nem teljesíti ambiciózus ígéretét, azok megtehetik rá a tétjeiket. A piac azonban a Cardano javára dől, ha 2021. október 1-ig sikerül okosszerződést létrehozni a blokklánc hálózatában. A cikk írásakor a fogadás kereskedési volumene 328.294 dollár. A legtöbben Hoskinson ellen fogadnak.

Forrás: utoday

Lájkoljátok a CoinVilág Facebook oldalát is, hogy ne maradjatok le a friss kripto hírekről!

FIGYELEM: Ez a cikk tájékoztató jellegű és semmilyen formában NEM pénzügyi tanácsadás! A CoinVilág NEM befektetési tanácsadó, ezen az oldalon megjelenő tartalmak csupán tájékoztatás és vélemény közlés céljából jöttek létre!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://coinvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr3216637840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása