Durván megugrott a kripto ATM-ek száma 2021-ben

2021. július 30. 04:00 - CoinVilág

A kriptovaluta ATM telepítések több mint 70%-kal növekedtek az idén

A Coin ATM Radar adatai szerint a növekedés csaknem 120%-al több a 2020-as adatokhoz képest A globálisan telepített kripto automaták száma több mint 70%-kal növekedett, ez szám szerint azt jelenti, hogy 24 030-al bővült ebben az évben. A Coin ATM Radar szerint a kriptovaluta automaták 75 különböző országban találhatók, közülük több mint 21 000 az Egyesült Államokban.

Az ATM-eket több mint 600 különböző vállalat üzemelteti, amelyek közül a Bitcoin Depot a vezető, 15,8%-os piaci részesedéssel. A Bitcoin Depot a múlt héten partnerséget jelentett be a Circle K áruházlánccal, amelynek révén 2021 végéig több mint 6000 ATM-et kíván telepíteni Észak-Amerikában.

Forrás: Coindesk

Lájkoljátok a CoinVilág Facebook oldalát is, hogy ne maradjatok le a friss kripto hírekről!

FIGYELEM: Ez a cikk tájékoztató jellegű és semmilyen formában NEM pénzügyi tanácsadás! A CoinVilág NEM befektetési tanácsadó, ezen az oldalon megjelenő tartalmak csupán tájékoztatás és vélemény közlés céljából jöttek létre

Szólj hozzá!
Címkék: Hírek ATM Bitcoin

A bejegyzés trackback címe:

https://coinvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr2616638844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása