Ez Novogratz véleménye az esetleges amerikai kripto szabályozásról

2021. augusztus 09. 13:00 - CoinVilág

Mike Novogratz két okot nevez meg, amelyek miatt a kriptovalutákra nem lesznek hatással a lehetséges amerikai szabályozások .

Úgy tűnik, hogy  a Bitcoin tartja magát a 43 800 dolláros szinten ezekben a bizonytalan időkben. Az Ethereum valamivel nagyobb nyomás alatt áll, több mint kilenc százalékkal csökkent az elmúlt két napban.

Egy tweetben a Galaxy Digital vezérigazgatója, Mike Novogratz úgy vélekedik, hogy a kriptopiac nem fog összeomlani, mert ez az „infrastructual bill” is bizonyítja, hogy mennyire szükségünk van a deentralizációra. Novogratz ezt a két okot nevezte meg tweetjében: 1) Az emberek pontosan tudják, hogy miért van szükség a decentralizációra 2) A „DC” rájött arra, hogy a kriptó közösség mennyire változatos és hangos tud lenni.

Annak ellenére, hogy határozott demokrata volt, Novogratz bosszúsan elismerte, hogy a volt köztársasági elnökjelölt "helyben van". Az elhalasztott törvény javaslatról kedden fog dönteni a szenátus.  

Forrás: utoday

Lájkoljátok a CoinVilág Facebook oldalát is, hogy ne maradjatok le a friss kripto hírekről!

FIGYELEM: Ez a cikk tájékoztató jellegű és semmilyen formában NEM pénzügyi tanácsadás! A CoinVilág NEM befektetési tanácsadó, ezen az oldalon megjelenő tartalmak csupán tájékoztatás és vélemény közlés céljából jöttek létre!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://coinvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr916654848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása