Hatalmas megállapodást kötött a Coinbase

2021. augusztus 11. 09:00 - CoinVilág

Egy forrás szerint a PNC, az Egyesült Államok ötödik legnagyobb bankja azt tervezi, hogy kriptovaluta befektetési szolgáltatásokat kínál majd az ügyfeleinek.

A Coinbase kedden közölte, hogy együtt fog működni a PNC Bankkal, az Egyesült Államok ötödik legnagyobb bankjával egy eddig még nem ismert kripto projekten. "Az elmúlt hónapokban partnerségeket alakítottunk ki az iparág vezetőivel, köztük Elon Muskkal, a PNC Bankkal, a SpaceX-el, a Teslával, a Third Point LLC-vel és a WisdomTree Investments-el" - olvasható a keddi részvényesi levélben.

Egy forrás korábban azt mondta a CoinDesknek, hogy a PNC Bank várhatóan felfed majd egy kripto állományt a következő negyedévekben. A szolgáltatás a pennsylvaniai székhelyű nemzeti bank számára zökkenőmentesebb hozzáférést biztosítana ügyfelei számára a kriptovaluta befektetésekhez. Ez csak egyike a PNC szélesebb körű digitális eszközeinek és blokklánc stratégiájának.

A PNC a legújabb mainstream megabank, amely a digitális pénzeszközök felé fordul, és talán a legnagyobb név amely a Coinbase-el együtt fög dolgozni. A PNC kripto központúbb jövőt tervez és már hónapokkal ezelőtt elkezdett vadászni ezen területnek a szakembereire is.

Forrás: Coindesk

Lájkoljátok a CoinVilág Facebook oldalát is, hogy ne maradjatok le a friss kripto hírekről!

FIGYELEM: Ez a cikk tájékoztató jellegű és semmilyen formában NEM pénzügyi tanácsadás! A CoinVilág NEM befektetési tanácsadó, ezen az oldalon megjelenő tartalmak csupán tájékoztatás és vélemény közlés céljából jöttek létre!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://coinvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr1716656418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása