A holland sztárcsapat Bitcoin szponzori szerződést kötött

2021. augusztus 18. 08:00 - CoinVilág

A nagy európai futballklub jelentős Bitcoin szponzori szerződést kötött, amely hatalmas innovációnak számít a klubnál.

A holland PSV Eindhoven lett az első európai futballklub, amelynek teljes szponzorálását Bitcoinban fizették ki, miután aláírt egy szerződést a holland Anycoin Direct kriptovállalattal. Az augusztus 17-i közlemény szerint az első ilyen jellegű partnerség, amelynek célja a kriptovaluta tudatosság növelése Európában, két szezonon át tart majd.

Frans Janssen, a PSV kereskedelmi igazgatója már megalkotta azokat a kriptovaluta pénztárcákat, amelyek a fizetés megkönnyítéséhez szükségesek.Nyilatkozatában Janssen azt mondta, hogy a klub innovációs törekvései  miatt a Bitcoin jól illeszkedik a képbe.  Az Eindhovens Dagblad holland lap szerint a PSV-nek szezononként 400 000 eurót kell fizetni. A Bitcoin volatilitását figyelembe véve az üzlet meghatározatlan garantált hozamot ír elő árcsökkenés esetén.

Nem ez a PSV első próbálkozása a kriptopiac területén. Áprilisban a klub elárverezte történelmi győzelmét az 1988-as Európai Kupa győzelmét NFT-ként az Ethereum alapú Momentible platformon. A Southampton Football Club egyébként még áprilisban aláírt egy szponzori szerződést, amely magában foglalja a Bitcoinban fizetett teljesítménybónuszokat.

Forrás: utoday

Lájkoljátok a CoinVilág Facebook oldalát is, hogy ne maradjatok le a friss kripto hírekről!

FIGYELEM: Ez a cikk tájékoztató jellegű és semmilyen formában NEM pénzügyi tanácsadás! A CoinVilág NEM befektetési tanácsadó, ezen az oldalon megjelenő tartalmak csupán tájékoztatás és vélemény közlés céljából jöttek létre!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://coinvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr4116663216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása