A Xiaomi a kriptopiac szabályozására vár

2021. augusztus 24. 08:00 - CoinVilág

A Xiaomi a kriptopiac egyértelmű beszabályozására vár, hogy belevethessék magukat a kriptovaluták világába.

A kínai tech óriás, a Xiaomi még nem áll készen arra, hogy a kriptovalutákat a gyorsan növekvő pénzügyi szolgáltatásai részévé tegye. Manu Kumar Jain, a vállalat globális alelnöke a The Economic Times-nak elmondta, hogy a kriptovaluták tekintetében jobban kellene tisztázni a rájuk vonatkozó szabályokat.

Szeretnénk kivárni az esetleges szabályozásokat . Természetesen a kriptopiac egy olyan terület, amely rendkívül érdekes, és ez a legnagyobb divatszó, és kivételesen jól teljesít. De szeretnénk többet megérteni a rájuk vonatkozó szabályozásokról .”

Jain hangsúlyozta, hogy a Xiaomi 100 százalékban megszeretne felelni a joghatóságok törvényeinek. A Xiaomi célja, hogy három év múlva a világ legnagyobb okostelefon gyártójává váljon, azonban ha a kriptovalutákkal is elkezdene foglalkozni, akkor valószínűleg rengeteg szabályozási akadályba  ütközne Kínában, amely kirívóan Bitcoin ellenes politikát folytat.

Forrás: utoday

Lájkoljátok a CoinVilág Facebook oldalát is, hogy ne maradjatok le a friss kripto hírekről!

FIGYELEM: Ez a cikk tájékoztató jellegű és semmilyen formában NEM pénzügyi tanácsadás! A CoinVilág NEM befektetési tanácsadó, ezen az oldalon megjelenő tartalmak csupán tájékoztatás és vélemény közlés céljából jöttek létre!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://coinvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr2616668114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása