A Japán "Amazon" újra lehetővé teszi az XRP kereskedést

2021. szeptember 03. 09:03 - CoinVilág

A nagy japán Rakuten online kiskereskedelmi vállalat bejelentette, hogy újraindítja az XRP margin kereskedést a Rakuten Wallet tőzsdén.

A szolgáltatást december 24-én leállították, két nappal azután, hogy az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdebizottsága (SEC) bejelentette, hogy pert indít a Ripple ellen. A Rakuten Wallet megjegyzi, hogy a kriptovaluta árfeltárása most már elég stabil.

A Coinbase, a Kraken, a Binance U.S.A., a Bitstamp és egy csomó más tőzsde még nem állítja vissza a kereskedést az Egyesült Államokban, Ripple sorsa pedig még mindig függ a per kimenetelétől.

A Rakuten Wallet 2019 augusztusában indult. Kezdetben csak a Bitcoin, az Ether és a Bitcoin Cash volt elérhető. 2020 márciusában a kriptotőzsde margin kereskedést adott hozzá a Litecoin és az XRP számára. Idén tavasszal a kiskereskedelmi óriás is lehetővé tette ügyfeleinek, hogy kriptovalutákkal vásároljanak Japán szerte.

Forrás: utoday

Lájkoljátok a CoinVilág Facebook oldalát is, hogy ne maradjatok le a friss kripto hírekről!

FIGYELEM: Ez a cikk tájékoztató jellegű és semmilyen formában NEM pénzügyi tanácsadás! A CoinVilág NEM befektetési tanácsadó, ezen az oldalon megjelenő tartalmak csupán tájékoztatás és vélemény közlés céljából jöttek létre!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://coinvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr2716678716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása