Ez a véleménye a DELL alapítójának

2021. október 12. 08:00 - CoinVilág

Michael Dell, a Dell Technologies alapítója és vezérigazgatója nem vesz részt a Bitcoin őrületben.

 

A DealBook-nak adott széles körű interjújában az amerikai üzletember, akinek becsült nettó vagyona 53,3 milliárd dollár, azt mondta, hogy passzolja a legrégebbi és legnagyobb kriptovalutát, vagyis a Bitcoimt. Mégis úgy véli, hogy ez a blokklánc, a Bitcoin magját képező technológia valójában „alulértékelt”.

Ironikus módon a Dell volt az első nagyvállalatok egyike, amely 2014 júliusától kezdve elfogadták termékeikhez a legnagyobb kriptovalutát. 2015 februárjában nemzetközi szinten is bővítette az új fizetési lehetőségeket. 2017 októberében a Dell azonban megszüntette a Bitcoin támogatását az „alacsony kereslet” miatt.

Forrás: utoday

Lájkoljátok a CoinVilág Facebook oldalát is, hogy ne maradjatok le a friss kripto hírekről!

FIGYELEM: Ez a cikk tájékoztató jellegű és semmilyen formában NEM pénzügyi tanácsadás! A CoinVilág NEM befektetési tanácsadó, ezen az oldalon megjelenő tartalmak csupán tájékoztatás és vélemény közlés céljából jöttek létre!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://coinvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr8616716264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása