Megállapodott az Adidas és az egyik legnagyobb kriptotőzsde

2021. november 25. 09:43 - CoinVilág

2021-ben a világ 79. legértékesebb márkája az Adidas megállapodást kötött az egyik legnagyobb amerikai kriptotőzsdével. Erre utaló jeleket a Twitteren láthattunk.

A német sportruházati behemót az Adidas a Twitteren jelentette be, hogy partnerséget köt a Coinbase-el, Amerika vezető kriptovaluta tőzsdéjével.A kriptoplatform kézfogás emojival válaszolt, ami látszólag megerősítette az üzletet.

Egy másik tweetben a Coinbase üdvözölte az Adidast "a buliban". Bár egyelőre nincsenek részletek a nagy horderejű partnerségről,azonban a kriptovaluták rajongói gyorsan nagy spekulációba kezdtek.

November 22-én az Adidas a Twitteren írt arról, hogy kifejlesztették az „adiVerse”, kifejezést a The Sandbox-szal, egy blokklánc alapú játékplatformmal együtt. A natív SAND token már a holdra tart, miután a Facebook október végén Metára változtatta a nevét, ezzel beindítva a metaverzum projektek rakétáit.

A hónap elején a Nike különböző digitális cikkek levédését kérte az Egyesült Államokban. 2019-ben a vállalat szabadalmat kapott a „Cryptokicks”-re, amely a fizikai cipők tokenizált változatait képviselő, nem helyettesíthető tokenek (NFT-k) értékesítésére szolgáló platform.

Forrás: utoday

Lájkoljátok a CoinVilág Facebook oldalát is, hogy ne maradjatok le a friss kripto hírekről!

FIGYELEM: Ez a cikk tájékoztató jellegű és semmilyen formában NEM pénzügyi tanácsadás! A CoinVilág NEM befektetési tanácsadó, ezen az oldalon megjelenő tartalmak csupán tájékoztatás és vélemény közlés céljából jöttek létre!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://coinvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr7616764504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása