Jelentős mérföldkőhöz ért a mém coin

2021. november 26. 08:00 - CoinVilág

A napokban átlépte az egy millió hodlert a Shiba Inu. A coingecko adatai alapján a 12. legértékesebb kriptovaluta. A Shiba több mint 24 milliárd dolláros kapitalizációval rendelkezik, ezzel a második legértékesebb mém coin.

A Shiba Inu mém token átlépte az egymilliós határt, és fontos mérföldkőhöz érkezett. Jelenleg több mint egymillió befektető döntött úgy, hogy az utóbbi időben 60%-kal visszaeső mém tokenben tartja a pénzét.

Egy elképesztő párezer százalékos menetelés után a Shiba Inu elérte a legutóbbi 0,000088 dolláros ATH-t, amely után a Shiba Inu gyorsan elvesztette értékének közel 30%-át, majd 0,000057 dollárra esett vissza.

A Shiba folyamatosan próbálta újraindítani a félbeszakadt bullrunt, de nem igazán sikerült neki. Azokon a napokon a mém tokenek akár 40%-os növekedést is mutattak egyetlen nap alatt, de aztán gyorsan vissza is estek az erős eladási nyomás miatt.

A hasonló tokenek, mint például a Dogecoin piaci történelme alapján egyetlen eszköz ára sem emelkedik hosszú távon pusztán a közösség lelkesedése miatt vagy  esetleg olyan pletykák miatt, mint például a Tesla esetleges elfogadása. Az erősebb, fundamentális hátterű érmék, mint az Ethereum vagy a Solana értékesebbek, mivel ezek a mindennapi használatra alkalmasak.

Forrás: utoday

Lájkoljátok a CoinVilág Facebook oldalát is, hogy ne maradjatok le a friss kripto hírekről!

FIGYELEM: Ez a cikk tájékoztató jellegű és semmilyen formában NEM pénzügyi tanácsadás! A CoinVilág NEM befektetési tanácsadó, ezen az oldalon megjelenő tartalmak csupán tájékoztatás és vélemény közlés céljából jöttek létre!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://coinvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr6616765222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása