Bajba kerülhetnek a Premier League klubbok a kriptovaluták miatt

2021. november 30. 08:00 - CoinVilág

Vizsgálat alá kerülhetnek a Premier League klubbok, kétes kripto partnerségek miatt.

Az angol Premier League alaposabban megvizsgálja majd a klubbok által megkötött kriptovalutákhoz köthető ügyleteket – írja a The Times. Az ország futballpiramisának legfelső szintje azonban érdekes módon nem nem szabályozza az ilyen partnerségeket.

A hír azután érkezett, miután a Manchester Citynek kriptovaluta ügyletet kellett felfüggesztenie. Kiderült, hogy a sajtóközleményben említett cégvezetők közül senki sem volt jelen az online megjelenéskor. Ez alapot adott az arra vonatkozó találgatásokra, hogy a cég valóban létezik-e vagy sem.

A Times szerint maga az EPL tervezget egy saját NFT platformot létrehozni, ezzel kielégítve a gyűjtők igényeit. A klubok a kriptovalutákat és az NFT-ket életképes bevételi forrásnak tekintik, azonban tartanak attól, hogy a rajongóknak ez nem annyira fog tetszeni esetleg negatívan fogadják fogadni azt.  

Forrás: utoday

 FONTOS: A CoinVilág SOHA nem kér senkitől kriptovalutát és SOHA nem is ajándékoz kriptovalutát senkinek!

Lájkoljátok a CoinVilág Facebook oldalát is, hogy ne maradjatok le a friss kripto hírekről!

FIGYELEM: Ez a cikk tájékoztató jellegű és semmilyen formában NEM pénzügyi tanácsadás! A CoinVilág NEM befektetési tanácsadó, ezen az oldalon megjelenő tartalmak csupán tájékoztatás és vélemény közlés céljából jöttek létre!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://coinvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr1616768862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása