Bővül a Grayscale vagyonkezelői alap kínálata

2021. december 01. 08:00 - CoinVilág

A vezető kriptovaluta alapkezelő, a Grayscale Investments kedden bejelentette, hogy bevezeti a Solana kriptovaluta vagyonkezelői alapot, amely a piaci kapitalizációja alapján az ötödik legnagyobb kriptovaluta.

 

Az újonnan bevezetett befektetési eszköz lehetővé teszi az akkreditált befektetők számára, hogy kitettséghez jussanak az „Ethereum gyilkoshoz” anélkül, hogy ténylegesen birtokolnák a mögöttes eszközt, így mérsékelve a letétkezeléssel kapcsolatos kockázatokat.

 Michael Sonnenshein vezérigazgató elmondta, hogy a vállalat kínálata a nagyobb kripto ökoszisztémákkal együtt folyamatosan fog bővülni.

A Solanának, egy nagy áteresztőképességű blokklánc, melynek sikerült redukálnia az Ethereum részesedését a kripto piacon, kihasználva a versenytárs hatalmas tranzakciós díjait, amelyek a második legnagyobb blokkláncot túl drágává teszik az átlagember számára. A natív SOL token több mint 1000%-ot emelkedett április eleje óta, így az év egyik legjobban teljesítő kriptovalutája lett.

 Amint arról a U.Today is beszámolt, az FTX társalapítója, Sam Bankman-Fried nemrég azt mondta, hogy a Solana megelőzheti majd az Ethereumot. Egyelőre egy ilyen forgatókönyv távolinak tűnik, mivel a Solana az Ethereumnak hatalmas, 553 milliárd dolláros piaci kapitalizációjának csak 11%-át teszi ki.

Forrás: utoday

 FONTOS: A CoinVilág SOHA nem kér senkitől kriptovalutát és SOHA nem is ajándékoz kriptovalutát senkinek!

Lájkoljátok a CoinVilág Facebook oldalát is, hogy ne maradjatok le a friss kripto hírekről!

FIGYELEM: Ez a cikk tájékoztató jellegű és semmilyen formában NEM pénzügyi tanácsadás! A CoinVilág NEM befektetési tanácsadó, ezen az oldalon megjelenő tartalmak csupán tájékoztatás és vélemény közlés céljából jöttek létre!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://coinvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr7616769642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása