Már a Krakenen is kereskedhető a $SHIB

2021. december 01. 15:00 - CoinVilág

Mostantól lehet kereskedni a Shiba Inuval a Kraken kriptovaluta tőzsdén – áll a cég Twitteren közzétett közleményében.

Ez azután történt, hogy a kereskedési platform hétfőn betéteket nyitott a nagy lendületű Ethereum alapú mém kriptovalutára, a token birtokosainak nagy örömére.

A tőzsde felhasználói mostantól kereskedhetnek Shiba Inuval az amerikai dollárral és az euróval szemben. A minimális vásárlási összeg 50 000 SHIB (2,45 USD), ami azt jelenti, hogy a kereskedők ennél nem vásárolhatnak kevesebb tokent. Azonban a Kraken még nem vezeti be a margin kereskedést a Shiba Inu számára.

A mém token ára nagyot emelkedett a tegnapi napon, de a token előtte már némi visszaesést mutatott, miután a Federal Reserve elnöke, Jerome Powell kijelentette, hogy helyénvaló lenne, ha a jegybank felgyorsítaná a kötvényvásárlások csökkentését. A hírre a Bitcoin, a részvények, az arany és az olaj is kapott egy ütést.

Forrás: utoday

 FONTOS: A CoinVilág SOHA nem kér senkitől kriptovalutát és SOHA nem is ajándékoz kriptovalutát senkinek!

Lájkoljátok a CoinVilág Facebook oldalát is, hogy ne maradjatok le a friss kripto hírekről!

FIGYELEM: Ez a cikk tájékoztató jellegű és semmilyen formában NEM pénzügyi tanácsadás! A CoinVilág NEM befektetési tanácsadó, ezen az oldalon megjelenő tartalmak csupán tájékoztatás és vélemény közlés céljából jöttek létre!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://coinvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr716769780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása