Snoop Dogg kastélyt épít a Sandbox metaverzumban

2021. december 03. 13:00 - CoinVilág

Snoop Dogg jól ismert az NFT-k támogatásáról, a rapper most pedig egy virtuális "kastélyt" épít a metaverzumban.

 

Snoop Dogg (valódi nevén Cozomo de Medici) jól ismert az NFT-k támogatásáról, az amerikai rapper most pedig egy virtuális "kastélyt" épít a The Sandbox metaverzumban.

Ebben a virtuális világban az ember birtokolhat egy darab virtuális ingatlant, földet vagy akár személyes otthont is kialakíthat. Ezekben a digitális birodalmakban az ingatlanokra vonatkozó tranzakciók ugrásszerűen növekednek, és ezeknek az értékét ugyanaz adja, mint a fizikai világban: a hely.

 A Sandbox közzétette Twitteren a Snoop Dogg földárverés első szakaszát, amely 122 rendes földet, 67 prémium földet és 3 birtokot foglal magában, amelyek rendkívül hasonlítanak Snoop Dogg virtuális ingatlanjaihoz. A földtulajdonosok így részt vesznek a Snoopverse-ben, a metaverzumon belüli több eseményen Snoop Dogggal. A tulajdonosok NFT-ket gyűjthetnek a Snoopverse játékmenetével, amely lehetővé teszi a közösségi interakciót koncerteken és eseményeken keresztül.

A Snoopverse Early Access Pass tulajdonosai először férhetnek hozzá Snoop Dogg Metaverse alkotásaihoz is, mint például egy Snoop szoborhoz vagy a Brown Sugar autóhoz. A Sandbox területeire továbbra is nagy a kereslet, a másodlagos piacon a legolcsóbb földek 1790 SAND-ba, azaz 11 921 dollárba kerülnek.

Forrás: utoday

 FONTOS: A CoinVilág SOHA nem kér senkitől kriptovalutát és SOHA nem is ajándékoz kriptovalutát senkinek!

Lájkoljátok a CoinVilág Facebook oldalát is, hogy ne maradjatok le a friss kripto hírekről!

FIGYELEM: Ez a cikk tájékoztató jellegű és semmilyen formában NEM pénzügyi tanácsadás! A CoinVilág NEM befektetési tanácsadó, ezen az oldalon megjelenő tartalmak csupán tájékoztatás és vélemény közlés céljából jöttek létre!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://coinvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr5816771782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása