Elon Musk: A SpaceX is tart Bitcoint

2021. július 22. 07:40 - CoinVilág

Elon Musk megerősítette, hogy a Tesla is és a SpaceX is tart Bitcoint, hangzott el a „The B Word” konferencián.

Régóta sejteni lehetett, hogy a SpaceX is bevásárolt Bitcoinból a Teslával egy időben, még idén márciusban. Elon Musk ugyenis megerősítette, hogy a SpaceX is tart Bitcoint. Ez tegnap hangzott el a „The B Word” konferencia során, melyet Jack Dorseyval és Cathie Woodal együtt tartottak meg, ahol a kriptovilág jövőjéről tartottak eszmecserét.

Egyébként  a SpaceX-től eddig még soha nem volt ezzel kapcsolatban megerősíés. Feltételezhető, hogy a Tesla nagyjából 43 000 Bitcoinnalal rendelkezik. A SpaceX által birtokolt Bitcoin mennyisége még mindig nem tisztázott.

Lájkoljátok a CoinVilág Facebook oldalát is, hogy ne maradjatok le a friss kripto hírekről!

FIGYELEM: Ez a cikk tájékoztató jellegű és semmilyen formában NEM pénzügyi tanácsadás! A CoinVilág NEM befektetési tanácsadó, ezen az oldalon megjelenő tartalmak csupán tájékoztatás és vélemény közlés céljából jöttek létre!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://coinvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr4816634720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása